Företaget

 

 

 

 

New Organics AB är en genuin direktimportör och grossistföretag inom ekologiska livsmedel och supermat. Vi samarbetar nära med bönder och lokala producenter för att på så sätt kort ner affärsleden mellan dig och tillverkaren. Våra varumärken består av idag utav Alive Foods och Myssligubben. Vi fokuserar på högkvalitativa och näringsrika råvaror med smak och integritet intakta. Vi etiketterar, förpackar och fyller allt på plats i vår produktionslokal i Vänersborg.

 Våra varumärken

 

 

Alive är vårt varumärke som består utav näringsfyllda ekologiska livsmedel och supermat. Här hittar ni produkter som chiafrön, hampa, kakaoprodukter, gurkmeja, stenmalda nötsmör, proteinpulver, snacks och tillskott.

 

Myssligubben är en ekologisk och naturligt glutenfri fullkost müsli. Vår müsli består av ren havre samt boveteflingor kombinerat med spännande näringsrika och ekologiska  ingredienser som t.ex chia, nypon, moringa, russin, pumpafrön, kakao, mullbär och hampafrön med mera. Vår müsli fungerar utmärkt som en basmüsli, att koka gröt på eller toppa i en smoothie bowl.

Certifikat

Vi är ett EU-ekologiskt och IP-Certifierat livsmedelsföretag.